Een bijzonder bezoek van Karrewiet

Vandaag was een bijzondere dag. Karrewiet kwam op bezoek en maakte een speciale reportage over een van onze leerlingen, Illia. Zijn verhaal is er een van moed, doorzettingsvermogen en hoop in een tijd van uitdagingen.

In maart 2022 ontvluchtte Illia samen met zijn moeder Oekraïne, terwijl zijn broer en vader achterbleven. Ze vestigden zich in België, op zoek naar een veilige haven en een nieuwe start. Twee jaar geleden werd Illia al geïnterviewd door Karrewiet en vandaag keerden ze terug om te horen hoe het hem vergaat.

Het is hartverwarmend om Illia elke dag meer te zien openbloeien. Hij wordt steeds vaardiger in het Nederlands en we zijn trots dat we hem dit schooljaar mochten verwelkomen. Zijn vastberadenheid om zijn diploma in België te behalen, getuigt van zijn sterke wil en vastberadenheid om een mooie toekomst voor zichzelf op te bouwen.

Illia’s verhaal herinnert ons eraan dat onderwijs een krachtig middel is om hoop te bieden, zelfs in de moeilijkste tijden. We zijn dankbaar dat we deel uitmaken van zijn reis en kijken uit naar al zijn toekomstige successen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email