Sint Jozef Geel

tweede en derde graad Agro- en biotechnologie, wetenschappen en techniek, voeding en horeca, CDO, OKAN in KOGEKA

Sint Jozef Geel

tweede en derde graad Agro- en biotechnologie, wetenschappen en techniek, voeding en horeca, CDO, OKAN in KOGEKA​

Contact en inschrijvingen kerstvakantie 2023

klik op onderstaande link om een afspraak te maken. 

De link is actief vanaf vrijdag 22-12-2023

14 maart - infoavond studiekeuze 2023

Hartelijk welkom op de online infoavond. De sessies die je wenst te volgen kan u hier bekijken:

De linken van de sessies verschijnen op de avond zelf. 

Sint Jozef Geel (SJG) dat is...

In Sint Jozef Geel leer je op een levensechte, warme en kwaliteitsvolle manier alles over agro- en biotechnologie, voeding en horeca of wetenschappen en techniek (2de en 3de graad).

Na je secundair kan je meteen aan de slag als stielman/-vrouw of kan je binnen deze domeinen verder studeren in het academisch en professioneel hoger onderwijs.

Je vindt bij ons enorm veel keuzemogelijkheden. Sommige richtingen vind je (bijna) nergens anders in Vlaanderen. Check dus zeker ons studieaanbod.

We vinden het erg belangrijk dat je je goed voelt op onze school en dat je een goede relatie hebt met iedereen die op onze school leert, leeft en werkt (visie).

Nieuws vanuit onze school

Evenementenkalender

Geen evenementen gevonden!

Pedagogisch project

Sint Jozef Geel wil de plaats zijn waar mensen elkaar ontmoeten en leren van elkaar. Wij zien ontmoeting en verbindende relaties immers als de ultieme voorwaarde voor de ontwikkeling van mensen én onze school. We willen midden in onze leefgemeenschap staan en bijdragen tot de verrijking van leerlingen, leerkrachten, de omwonenden, de lokale economie en de school zelf, elk met zijn eigen sterktes en leerpunten. We willen het leren steeds levensecht én eigentijds maken om te komen tot effectief en duurzaam leren. We delen allen dezelfde waarden en dragen die ook uit.

Respect

Respect is voor ons de basis voor een rechtvaardige en leefbare school. We zorgen er samen voor dat onze school een goede plaats is om te leven en te leren. We staan open voor elkaar en elkaars ideeën. We dragen zorg voor onszelf, elkaar, materialen en gebouwen en nemen daarvoor onze verantwoordelijkheid op.

Eerlijkheid

Op school gaan we open en correct met elkaar om. Zo bouwen we in vertrouwen aan verbinding tussen mensen. We zijn steeds echt en oprecht in ons handelen en onze uitspraken. Fouten maken mag op onze school. Je kan ons steeds aanspreken op onze keuzes en op wat we doen.

Bekwaamheid

We leggen de lat hoog voor onszelf en hebben hoge verwachtingen van de andere. We streven steeds naar verbetering en blijven onszelf in vraag stellen. We willen trots zijn op wat we doen en gaan op zoek naar ieders talenten en kwaliteiten.

Vriendschap

Vriendschap is vertrouwen hebben in elkaar. Vriendschap zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en bevordert het leren. Onze school geeft ruimte en gelegenheid om vriendschappen te ontdekken en te onderhouden.

Humor

In onze school mag het plezant zijn. We gaan voor werkplezier en blijheid. Lachen is gezond! Humor werkt relativerend en kan gespannen situaties ontmijnen.

Optimisme

We staan positief in het leven met hoop en geloof in de toekomst. We focussen op kansen en geven mensen de mogelijkheid om te groeien.

Lestijden

LESUUR 1
08.20 u
09.10 u

LESUUR 2
09.10 u
10.00 u

LESUUR 3
10.15 u
11.05 u

LESUUR 4
11.05 u
11.55 u

Middag
11.55 u
12.45 u

LESUUR 5
12.45 u
13.35 u

LESUUR 6
13.35 u
14.25 u

LESUUR 7
14.35 u 
15.25 u

LESUUR 8
15.25 u
16.15 u

Contact

Directies

Bob Heylen

Directeur

Bob Heylen

Directeur

Peter.Ceusters-1

Peter Ceusters

Adjunct-directeur
Agro- en biotechnologie

CELK0

Karen Celis

Adjunct-directeur
Voeding en Horeca

CAMD0

David Camps

Adjunct-directeur
Wetenschappen en Techniek
Hout-Bouw

Hilde Verdonck

Adjunct-directeur Wetenschappen & Techniek Mechanica-Elektriciteit

Hilde Verdonck

Adjunct-directeur
Wetenschappen en Techniek
Mechanica-Elektriciteit

Karen Verbeek

Karen Verbeek

Coördinator
Centrum Deeltijds Onderwijs (CDO)
en OKAN