KOGEKA

LEVENSECHT EIGENTIJDS DUURZAAM LEREN

LEVENSECHT EIGENTIJDS DUURZAAM LEREN​

Kom jij werken bij KOGEKA?

De snelste weg naar KOGEKA is via (korte) vervangingendeze geraken namelijk moeilijk ingevuld en geven je de kans om kennis te maken met ons onderwijs! Solliciteer snel en makkelijk via onderstaand formulier en wij contacteren je voor de opdracht die bij jouw expertise past!

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures.
Via onze LinkedIn pagina: “Ik wil werken in KOGEKA” blijf je automatisch (via LinkedIn) op de hoogte van onze openstaande vacatures. 
Indien je solliciteert voor een specifieke vacature gelieve dan de gevraagde procedure te volgen die beschreven staat in de betreffende vacature. 

Adjunct Directeur

Adjunct directeur Sint Jozef Geel Hout-Bouw

Spontane sollicitaties

Spontaan solliciteren bij KOGEKA kan via onderstaand formulier.

Op deze manier komt je sollicitatie meteen terecht bij de directies van al onze scholen, zowel basis- als secundaire scholen, zowel voor lesopdrachten als ondersteunende functies.

We zullen je gegevens max. 2 jaar bewaren om ze te raadplegen bij openstaande betrekkingen.

Waarom lesgeven de mooiste job is die er bestaat

Lesgeven is meer dan leerstof geven. Het is het beste van jezelf geven om het beste uit je leerlingen te halen. Het is je vakkennis en je expertise delen met de experts van morgen. Het is je leerlingen uitdagen en door hen uitgedaagd worden, zodat zij straks sterk staan en positief omgaan met wat ze op hun bord krijgen. Het is kansen geven en blijven geven. Lesgeven is samen de toekomst vormgeven.

Kortom: Lesgeven is alles geven …

Solliciteer nu!