Smikkeldag

Op zaterdag 20 november 2021 organiseert de ouderraad met medewerking van het lerarenkorps een geweldige SMIKkeldag. De polyvalente zaal van het SMIK zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot een gezellig restaurant. We werken met 2 shiften (vanaf 16u30 of vanaf 19u30). Uw plaatsen worden op voorhand gereserveerd! Achteraf kan u nog gezellig napraten in ons SMIKcafé.

Op het menu staan:

  • spaghetti (bolognaise of veggie) – €10/pers
  • koninginnenhapje met groentengarnituur – €11/pers
  • kaasschotel – €15/pers
  • koude schotel (met hesp of fruit) – €10/pers

 

U heeft ook de keuze uit verschillende desserten: chocomousse, rijstpap en taart – €3/stuk.

Afhalen mogelijk

Mocht u die avond niet aanwezig kunnen zijn , dan kan u de kaasschotels en de koude schotels ook afhalen tussen 16u30 en 20u. Ook chocomousse en rijstpap kan afgehaald worden.

Wijndegustatie

Deze avond is tevens de start van onze eindejaarsverkoop. U kan proeven van onze geselecteerde wijnen en kennis maken met het gamma koekjes, pralines, koffie- en theeprodukten.

Inschrijven

U kan inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Hierna ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw inschrijving en de gegevens voor de betaling via overschrijving. Gelieve uw inschrijving en betaling in orde te maken voor 14/11/2021. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling!

Klik hier om je in te schrijven.

De opbrengst van deze SMIKkeldag en de wijnverkoop komt ten goede aan alle leerlingen.

Datum

20 nov 2021
Expired!

Tijd

16:30 - 23:00

More Info

Schrijf in

Locatie

Sancta Maria Kasterlee · SMIK
Schrijf in