Filmevent: Youth4Palestine

Onze school heeft reeds jarenlang ervaring met Europese en internationale uitwisselingsprojecten en ook dit jaar wordt er een internationale week georganiseerd in het SMIK. Van 7 tot 13 mei ontvangen wij zowel Italiaanse als Tsjechische leerlingen in het kader van het Europees Erasmus project. In samenwerking met de gemeente Kasterlee, zullen we die week ook 13 Palestijnse leerlingen en 2 Palestijnse begeleiders te gast krijgen.

We willen onze leerlingen, onze buitenlandse gasten, ouders, vrienden, collega’s, leden van de ouderraad en van het gemeentebestuur van Kasterlee kennis laten maken met de Palestijnse cultuur én hun politieke, sociale en economische situatie. Daarom organiseert onze school in samenwerking met de gemeente Kasterlee een filmevenement. De documentaire ‘Youth4Palestine’, een film gemaakt door Vlaamse jongeren die enkele jaren geleden zelf naar Palestina trokken, zal vertoond worden. Enkele van deze jongeren zullen die avond eveneens aanwezig zijn om extra uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Nadien is er ook gelegenheid om kennis te maken met onze buitenlandse gasten.

Wij nodigen u dus graag uit op woensdag 10 mei om 19.00u op de voorstelling van ‘Youth4Palestine’ die zal doorgaan in de polyvalente zaal van het SMIK. Gelieve op voorhand uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaande link vóór 5 mei.

Inschrijvingen:

https://forms.office.com/e/ZUCZYLaxsr

Trailer: Youth 4 Palestine

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email