Koen Jansen (Bio-Essentials) en Tim Weyts (SD Worx) brengen hun bedrijfsverhaal voor de klas

Om de leerlingen een realistische kijk te bieden op de wereld en hen voor te bereiden op hun toekomstige studie- en beroepskeuze nodigde Sint Maria Geel gastsprekers Koen Jansen (Bio Essentials) en Tim Weyts (SD Worx) uit voor resp. 5MO/AIT en 5/6OMC

Hoe komen mensen in een bepaald bedrijf of in een bepaalde functie terecht? Wat verwachten bedrijven van afgestudeerden? Welke vaardigheden zijn nodig om in een bedrijf mee te draaien? Ondernemers voor de Klas brengt enthousiaste gastsprekers uit het bedrijfsleven naar de scholen. Zij vertellen over hun bedrijf, hun functie, hun tegenvallers, leermomenten en opportuniteiten, kortom ze geven een unieke inkijk op hun studie- en beroepsparcours van waar ze vertrokken zijn tot waar ze nu staan. 

Vlajo organiseert jaarlijks ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis en JCI Vlaanderen. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email