MAF-week!

Tijdens de week van 21 tot 25 februari organiseerde MAF een spetterende ludieke verkleed- en inspraakweek.

Naar goede gewoonte hadden de leerlingen van het MAF in het SMIK weer een leuke week in elkaar gebokst waarbij er elke dag wel iets te beleven viel. MAF is de gebruiksnaam voor de leerlingenraad. MAF staat voor Mijn gedacht – Action Hero – Fun.

Tijdens deze MAF-week werd er elke dag een thema bedacht waarin de leerlingen zich konden verkleden en bijpassende muziek werd gedraaid op de speelplaats.

Maandag werd een tamme dag. Die dag mochten de leerlingen en leerkrachten in hun jogging of pyjama naar school komen.

Dinsdag werd first letter Tuesday: leerlingen en leerkrachten konden zich verkleden als iets dat start met de eerste letter van hun naam.

Woensdag werd de 90’s Wednesday: we gingen terug in de tijd naar de jaren 90 en dus werd er verkleed in de modestijl van toen.

Decadente donderdag: leerlingen en leerkrachten wedijverden om zich op hun chicste te kleden: gala, een mooi pak of een kleedje.

Vrijdag werd de week afgesloten met de MAF-dag: deze dag mocht elke klas een eigen thema kiezen en zo verkleed naar school komen. Ook de leerkrachten kozen naar jaarlijkse gewoonte een thema. Dit jaar werd het thema sport. Op deze MAF-dag werden prijzen uitgereikt voor de best verklede klassen van de dag. Iedereen kon deze winnaars op het podium bewonderen aan het einde van deze lesdag met de aangepaste muziek uiteraard.

Achter deze knotsgekke weekcombinatie zit het MAF-team van enthousiaste leerlingen en hun begeleidende leerkrachten.

Bedankt voor deze geslaagde MAFFE SMIK-week!

 

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email