Op zorgvakantie met SAMANA

De leerlingen van 7TBZ gingen mee als begeleiders op zorgvakantie met SAMANA in de week van 2 mei. Eén groep deed dit in het zorgvakantieverblijf Ter Duinen in Nieuwpoort en de anderen in het zorghotel Middelpunt in Middelkerke.

Wat onze leerlingen daar deden? Hygiënische zorgen geven, activiteiten en dagelijkse wandelingen / uitstappen met de rolstoelen begeleiden, terrasjes doen, naar de Markt gaan, langs de winkels passeren,.. Kortom er mee voor zorgen dat de vakantiegangers een onvergetelijke vakantie aan zee beleven en daar zijn ze zeker in geslaagd. Een getuigenis van Paula (86) “Ik heb zo genoten van die jonge mensen, met hen op stap gaan was zo leuk, ik voelde mij opeens weer jong!”
Zowel de vakantiegangers als de andere vrijwilligers waren zeer tevreden over de hulp van de leerlingen. Voor de vriendschap, de bereidwilligheid, het enthousiasme, er ‘zijn’ voor de vakantiegangers: een dikke pluim! Voor de leerlingen zelf was het een onvergetelijke ervaring waar ze af en toe nog wel eens aan zullen terugdenken.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email