Reclame werkt echt!

De SMG’ers van 5 Marketing en Ondernemen (MO), 5 Accountancy en IT (AIT) en 5 Office Management en Communicatie (OMC) mochten op 25 oktober eindelijk nog eens op studie-uitstap en trokken daarvoor naar Hasselt.

In de gebouwen van de Hogeschool PXL werden ze hartelijk ontvangen door Herve Van de Weyer, hoofd van de Professionele Bacheloropleiding Communicatiemanagement. Hij nam onze leerlingen meteen mee op sleeptouw in de wondere wereld van de reclame. Aan de hand van talrijke levensechte en eigentijdse voorbeelden verkenden ze samen de wereld van de ‘reclamejongens en -meisjes’ en kregen ze stukje bij beetje inzicht in de manier waarop zij ons dagelijks -en veel vaker dan ze nog maar konden vermoeden- proberen te overtuigen om voor de producten en diensten te kiezen die zij promoten!
Daarnaast werden onze leerlingen uitgedaagd om ook zelf enkele ‘memes’ en baselines op te stellen waarmee we onze eigen school nog beter in de markt zouden kunnen zetten. Kortom, een erg intrigerende workshop waar ze met volle teugen van hebben genoten!

@pxlcommunicatiemanagement @hogeschoolpxl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email