Sint Jozef Geel

tweede en derde graad Agro- en biotechnologie, wetenschappen en techniek, voeding en horeca, CDO, OKAN

Sint Jozef Geel

De KOGEKA-school voor Land- en tuinbouw, STEM en Voeding en horeca in Geel

Oud-leerlingen

oud-leerlingen

Afgestudeerd … wat nu?

Al meer dan 100 jaar studeren leerlingen af aan onze school Sint Jozef Geel. We dragen niet alleen onze huidige leerlingen maar ook onze oud-leerlingen een warm hart toe. We willen heel graag met ze  in contact blijven en ze op hun beurt de kans geven om met de leerkrachten en personeel van hun vroegere school en met oude klasgenoten contact te houden.

We zouden het heel fijn vinden dat je je registreert op onze website voor oud-leerlingen (Sint Jozef Oud-leerlingen: SJOL). Je kan, indien je dat wenst, onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor evenementen en oud-leerlingendagen ontvangen. Je kent ongetwijfeld ons tijdschrift Contact nog. Alle edities zijn vanop deze website te downloaden.  Ben je op zoek naar werk dan kan je de vacatures van werkgevers op onze site raadplegen.

Wil je bedrijf in contact komen met onze afgestudeerden …

Tijdens de studieloopbaan hebben onze leerlingen heel veel op de werkvloer mogen bijleren, levensecht kunnen leren. Via stages, bezoeken en het  duaal leren hebben we steeds nauwe contacten gehad met de werkgevers van de sectoren waarin onze leerlingen later terecht zullen komen. We hebben een goede band opgebouwd met omliggende bedrijven, KMO’s en zelfstandigen.

We geven je als werkgever de kans om je op onze website te registreren en je vacatures voor onze oud-leerlingen te plaatsen.