SMIK zocht en vond alternatief voor vastenvoettocht t.v.v. Opus III

Het is reeds jaren een traditie dat het SMIK ieder schooljaar een vastenvoettocht organiseert om zo een project te steunen. Omdat deze niet kan door gaan, willen we jullie enkele producten aanbieden die je kan bestellen om het project OPUS III te steunen.

Dit jaar zouden de leerlingen van de derde graad opnieuw een bezoek brengen aan de schooltjes van Opus III in India, opgericht door de familie Van Loon. Dit schooljaar zouden wij een groot bedrag schenken voor de opbouw van de schooltjes in Jaipur. Onze leerlingen zouden dit dan eigenhandig kunnen overhandigen. Voor de tweede maal op rij heeft het coronagebeuren deze actie echter opnieuw verhinderd.

We zijn dus niet bij de pakken blijven zitten en hebben een alternatief uitgewerkt. We hebben gekozen voor de verkoop van vanille – en chocoladewafels aan €6 per doos. Daarnaast is het ook mogelijk om een fles vloeibare handontsmetting van 0.5 liter aan te kopen voor €5. Deze wordt aangeboden door Opus III aan een supervoordelige prijs.

De volledige opbrengst van dit alles gaat integraal naar de vzw Opus III.

Bestellen en betalen kan tot en met vrijdag 21 mei 2021 via het online bestelformulier (de link vind je ook terug op Smartschool).

Op vrijdag 4 juni worden de bestellingen aan de leerlingen uitgedeeld. Externen kunnen hun bestelling op donderdag 3 juni en vrijdag 4 juni afhalen op school.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en steun.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email