Sponsortocht

Naar jaarlijkse traditie organiseert onze school ook dit jaar weer een sponsoractie ten voordele van 4 organisaties: Cunina, Mali Juice, Akwaaba Asuadei en Damiaanactie.


We hebben een sponsorrekening geopend waarop jullie een bijdrage kunnen storten. Alle stortingen zijn welkom op het rekeningnummer BE03 7310 5100 3884 met mededeling “sponsortocht 2021”. Als u onze sponsortocht wil steunen, vragen wij om dit vóór 12 maart te doen.


Ook dagen we onze leerlingen de volgende weken uit hun loop- of wandelschoenen aan te trekken en zelf op wandel te gaan. Ze mogen zelf kiezen met wie ze wandelen, waar en wanneer. Wil je graag het barmhartige Geel verkennen? Je vindt inspiratie voor mooie wandelroutes op www.visit-geel.be/wandelen. Wil je liever andere oorden verkennen? Op www.wandelknooppunt.be kun je mooie routes uitstippelen.


Met behulp van de app STRAVA kunnen de leerlingen hun wandeltochten registreren. Ze kregen hierover uitleg in de lessen LO. Op 12 maart wordt deze actie afgesloten. De 3 leerlingen die de meeste kilometers wandelen, worden dan beloond met een mooie prijs!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email