Steun vzw Opus III – India

Ook dit jaar zat er jammer genoeg geen reis met de derde graad naar Jaipur (India) in, waar we normaal een bezoek zouden brengen aan de schooltjes van Opus III, opgericht door de familie Van Loon. We willen dit project maar wat graag opnieuw een duwtje in de rug geven in de vorm van een financiële bijdrage. Zeker nu, in de nasleep van de coronacrisis, kunnen ze ook daar alle hulp gebruiken.

 Voor de kinderen in India is onderwijs zeer belangrijk en meer dan ooit hebben zij onze hulp nodig.

Daarom vragen we jullie om onze actie te steunen door chocolade- of vanillewafels te bestellen aan 6 euro per doos. Dit kan tot en met zondag 22 mei.

Via deze link kom je rechtstreeks uit op een bestelformulier en kan je daarna afrekenen. Je bestelling is pas definitief na betaling.

Het correcte bedrag schrijf je over naar rekeningnummer BE59 7340 5615 5026 ten laatste op zondag 22/05/2022.
Bij de betaling vermeld je als mededeling de naam van je zoon/dochter + klas. Indien je geen zoon/dochter op onze school hebt, vermeld je jouw eigen naam.

Op woensdag 1 juni worden de bestellingen met de leerlingen meegegeven. Indien je geen schoolgaande kinderen op het SMIK hebt, kan je jouw bestelling komen afhalen op woensdag 1 of donderdag 2 juni.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en steun.

Het SMIK-team

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email