Uitstap Luik met 5 en 6 RVM

Maandag 9 mei stond er een uitstap naar Luik op het programma voor 5 en 6 RVM, georganiseerd door mijn medeleerlingen van 5RVM en mezelf.

We werden verwacht om 07:45 aan het station in Geel, want we zouden de trein om 07:55 naar Luik te nemen. Meteen kwamen we aan het Prins bisschoppelijk paleis in Luik. Daarna volgden Perron en het stadhuis waar Luc en Joost ons de rijke geschiedenis met veel plezier uitlegden. Daarna gingen we naar mijn bezienswaardigheid de Buerenberg of wel de Montagne de Bueren. 374 trappen en ja ik heb ze allemaal gedaan samen met Dario.

Nadat we nog wat meters geklommen hadden, kregen we een geweldig uitzicht over de stad, waar Mounir ons vertelde over de geschiedenis. Daarna trokken we de binnenstad in, naar de kathedraal waar Dario uitleg gaf. We spraken met de leerkrachten af om 15:10. Na een bezoekje aan de mc Donalds kon het 2de deel van de dag beginnen: vragen stellen aan de winkeliers voor de taak van Retail en de dag vloog voorbij. Om 15:30 vertrok de trein naar Geel en we kwamen aan om 18:00 na een geweldige dag in Luik.

Bedankt aan de leerkrachten om deze dag te kleuren.

5 en 6 RVM out!
Jules

Alternatief verslag van Mounir: https://bit.ly/37OqpxR

Alternatief verslag van Joost: https://bit.ly/3sFLjXc 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email