Voetbalavontuur in’t Kapelleke

Woensdag 11 oktober reisden 13 voetballers en de begeleiders meneer Hannes, meneer Sels en meneer Vandebergh af naar ’t Kapelleke in Herenthout om er met drie andere teams een voetbaltornooi te betwisten! De zon was van de partij en goedgemutst kwamen we toe!

De eerste partij bracht ons tegen Vorselaar! Het spel golfde op en neer en we hadden wel doorlopend veldoverwicht maar het was toch opletten voor de vlijmscherpe counters! Met een brilstand gingen we rusten maar in de tweede helft konden we het laken dankzij twee mooie doelpunten naar ons toe trekken!

Kosh Herentals had twee teams afgevaardigd en we bekampten eerst de eerstejaarsploeg! Bedoeling was snel enkele doelpunten te maken tegen deze in gestalte kleinere ploeg maar dat viel een beetje tegen! We gingen rusten met een 1-0 stand maar na de koffie kwam de tegenpartij zowaar op gelijke hoogten! Ons team stak een tandje bij en we konden uiteindelijk deze wedstrijd verdiend met een zege afsluiten!

De slotwedstrijd tegen de tweedejaars van dezelfde school zou uitsluitsel brengen! Wij hadden een minder goed doelpuntensaldo en we moesten dus op zoek naar de volle buit! We wisten dat we tegen een zeer sterk team botsten en de eerste speelhelft konden we gelijke tred houden. Zelf kregen we één kansje maar de verre trap op doel belandde aan de verkeerde kant van de doelpaal! De tijd tikte verder in ons nadeel en we besloten de laatste minuten meer risico’s te nemen en enkele spelers mee naar voor te sturen! Het bracht echter niets meer op en de laatste minuten kregen we nog twee tegendoelpunten!

Een dikke proficiat aan de SAG schoolploeg voetbal die met 6 punten op 9 met opgeheven hoofd het terrein mocht verlaten!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email