Voorjaarsactie ouderraad

Omdat ook onze vaderdagbrunch niet door kan gaan, willen we jullie enkele producten aanbieden die je kan bestellen om de school te steunen. Deze keer bieden we paaseitjes, pralines, koekjes, diverse thee en wijnen aan.

Het Kempische echtpaar Lieckens-Govaerts heeft een aantal jaren geleden besloten om een wijngaard te kopen in Portugal. Ter plaatse hebben ze uitstekende wijnen kunnen produceren, dewelke o.a. in het bekende wijnmagazine Jéroboam mooie recensies kregen. Het echtpaar heeft ook een link met het SMIK omdat een zoon hier naar school ging en Christel lid was van onze ouderraad. We hebben van hen een mooie selectie gekregen om ook in onze lijst van produkten op te nemen. De wijnen van Vinha do Cercado zijn zeker de moeite waard!

Voor de paaseitjes en theeproducten werken we samen met een gekend producent uit onze eigen regio.

Bestellen en betalen kan tot en met 24 maart 2021 bij voorkeur via het online bestelformulier (de link vind je ook terug op Smartschool of facebook). Door het klikken op deze link zie je direct alle fijne producten om uw keuze te maken. Als dit niet lukt, kan je jouw bestelling met het gepaste bedrag ook afgeven op school.

In de week van 29 maart zal uw bestelling meegegeven worden met de leerlingen. Grotere bestellingen/wijnen worden bij u thuis afgeleverd.

Zoals steeds komt de volledige opbrengst van deze actie toe aan de school en haar leerlingen!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email