KOGEKA Info

WELKOM OP ONS INFOMOMENT VAN 2 NAAR 3

WELKOM OP ONS INFOMOMENT VAN 2 NAAR 3​

Infomoment van 2 naar 3

Uw zoon of dochter zit momenteel in het tweede jaar in KOGEKA. Binnen enkele maanden, zal hij/zij een keuze maken voor een gepaste studierichting in de tweede graad van het secundair onderwijs. Er is keuze uit een hele waaier aan mogelijkheden. Sommige richtingen zijn ‘onbekend’ en dus ook ‘onbemind’. Hoe maak je dan een goede keuze? We willen u daar graag bij helpen.

Infomoment op zaterdag 9 maart 2024 van 10 u. tot 12 u. (inschrijven verplicht!)

Algemene informatie

We komen samen voor een algemene inleiding in Sporthal De Doelen (10u00) aan het Schuttershof.
In de modernisering van het secundair onderwijs hebben vele studierichtingen in de 2de en 3de graad nieuwe namen, lessentabellen en inhouden gekregen. U kan zelf de infosessie(s) kiezen die u interesseert. Mogen we vragen dat u zo snel mogelijk inschrijft?

Dit infomoment wordt gecombineerd met de Open SAG voor ouders en leerlingen van het zesde leerjaar. We raden u daarom aan om eventueel met de fiets of met het openbaar vervoer naar de Doelen te komen.

Sessies

UITNODIGING OPEN DAG 2024

Als u één of meerdere van onze scholen van de tweede graad wil bezoeken, dan nodig ik u bij deze uit voor onze Open Dag op zondag 28 april 2024. Al onze Geelse scholen van de tweede en derde graad zijn die dag geopend. In Sancta Maria Kasterlee · SMIK wordt op zondag 5 mei 2024 een Open Dag georganiseerd. Ook daar bent u van harte welkom.

We hopen alvast dat u samen met uw zoon of dochter een goede keuze kan maken.