KOGEKA

Dat zijn meer dan 200 studiemogelijkheden

Meer dan 200 STUDIEMOGELIJKHEDEN

Onze studierichtingen secundair onderwijs

Ga alvast even zitten en neem de tijd om te grasduinen in meer dan 200 studiemogelijkheden die we in KOGEKA aanbieden. Uiteraard willen we deze op een zo efficiënt mogelijke manier aan jullie tonen. Daarom hebben we voor jullie drie weergaves uitgewerkt. Maak alvast een keuze…

Via deze weergave worden al onze studierichtingen per graad voor je weergegeven zoals ze in het schooljaar 2023-2024 zullen aangeboden worden.

In de matrix

Vernieuwde structuur (modernisering SO)
Via deze weergave krijg je een overzicht te zien van alle nieuwe studierichtingen in de 1ste, 2de en 3de graad in de vorm van een kader(matrix) met domeinen (interessegebieden) en finaliteiten (doelen). Hier kan je een blik in de toekomst werpen.

In deze weergave krijg je een alfabetische lijst te zien van al onze studierichtingen, van al onze scholen, waarop je kan selecteren.
Kunnen we je helpen kiezen?

Voor de eerste graad

Voor de tweede en derde graad

Een woordje uitleg

Kunnen we je helpen kiezen?

Om een studierichting te kiezen die aansluit bij je interesses en je talenten, hebben we twee handige apps ontwikkeld: Studiekeuzepuzzel en Mijn leertraject. Selecteer in welke graad je wil starten en laat je begeleiden door onze studiekeuzehulp.