Sint Dimpna Geel · College

DE KOGEKA-SCHOOL die focust op algemene vorming
en verder studeren

Sint Dimpna Geel · College

DE KOGEKA-SCHOOL VOOR DOMEINOVERSCHRIJDENDE DOORSTROOM IN GEEL

Ingeschreven, wat nu?

Onthaalbrochure

In de onthaalbrochure vind je alle praktische informatie. Je kan deze raadplegen via deze link.

Boekenverkoop

De school verkoopt de werk- en huurboeken online in samenwerking met Campinia Media. De bestelling en betaling gebeuren via www.kogeka-shop.be. Om een bestelling te plaatsen, maak je een account aan op de website. De bestelling is pas definitief na elektronische betaling.

Handboeken voor het volgende schooljaar kunnen vanaf 28 juni besteld worden.
Login = naam van de leerling

Je kan de werkboeken thuis (mits meerprijs), in de boekhandel van Campinia Media of op school laten leveren en afhalen, de data worden later nog meegedeeld.

Bij de online bestelling vink je ook de nodige huurboeken aan. Je krijgt deze boeken mee op de eerste schooldag. Breng dus een draagtas mee. De betaling van de huurboeken gebeurt via de schoolrekening. De rekening volgt in de loop van september. 

Leerlingenkaart

Op alle vestigingen van KOGEKA wordt dezelfde leerlingenkaart gebruikt om o.a. te printen, te kopiëren, een locker te gebruiken, …. Je hoeft geen nieuwe kaart te bestellen indien je nog een kaart hebt van één van de vestigingen. Ben je nieuw op KOGEKA of heb je geen leerlingenkaart meer dan bestel je deze kaart in de mediatheek. De kaart wordt via de eerste schoolrekening betaald.

Refter/club

Aan het begin van het schooljaar kan je aangeven of je al dan niet op school blijft eten. De meeste leerlingen eten op school. De derde- en vierdejaars eten in de refter. De vijfde- en zesdejaars eten in de Club.

We bieden een assortiment van drank en snacks aan tijdens de middagpauze. Betalen doe je via de KUARIO-app.