Sint Jozef Geel

tweede en derde graad Agro- en biotechnologie, wetenschappen en techniek, voeding en horeca, CDO, OKAN

Sint Jozef Geel

De KOGEKA-school voor Land- en tuinbouw, STEM en Voeding en horeca in Geel

In de aandacht...

Start nieuw schooljaar

Zorgfiche nieuwe leerlingen

Gelieve dit document dadelijk na de inschrijving ter plaatse of thuis in te vullen.
Opgelet: ook leerlingen die reeds leerling zijn binnen de scholengemeenschap KOGEKA dienen dit document opnieuw in te vullen.
Scan of klik op de QR-code.
Zorgfiche Sint Jozef Geel

Bestellen printkaart, boeken, kledij

De kledij voor volgend schooljaar wordt eind augustus verdeeld. De kledij wordt via de eerste schoolrekening betaald. De turn- en werkkledij is op alle KOGEKA-scholen dezelfde. Tijdens het schooljaar kan de kledij afgehaald worden in het centraal magazijn (D108).  

Een printkaart kan je bestellen op de centrale dienst (A117). Deze kaart is op alle KOGEKA-scholen bruikbaar. Ben je nieuw op KOGEKA of heb je geen printkaart meer dan bestel je deze kaart vóór half september via de link op het startscherm van Smartschool (opgelet: de link is pas begin september zichtbaar op Smartschool). De kaart wordt via de eerste schoolrekening betaald. 

Het bestellen van boeken doe je via de webshop.  Hieronder vind je de werkwijze. Boeken voor volgend schooljaar kunnen eind augustus afgehaald worden op de school.

Data afhalen van boeken en passen turn- en werkkledij

Boeken worden afgehaald in de refter van de B-blok, kledij in het centraal magazijn in de D-blok.
 • Donderdag 25 augustus: van 9u tot 12u en van 14u tot 19u
 • Vrijdag 26 augustus: van 9u tot 12u
 • Woensdag 31 augustus: van 9u tot 12Data a

Aankoop van laptop

De Vlaamse Regering ondersteunt het digitale onderwijs via Digisprong. Een van de speerpunten van Digisprong is het uitbouwen van een degelijke ICT-infrastructuur waarin een laptop voor elke leerling van het secundair wordt voorzien. De laptop blijft eigendom van de school maar zal ter beschikking worden gesteld van de leerling. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer of voor welke leerjaren we een laptop zullen kunnen aanbieden. Door het wereldwijde tekort aan computerchips zijn de levertermijnen heel vaag. We geven voor het schooljaar 2021-2022 in ieder geval de prioriteit aan onze 3de jaren. Alle info over laptops voor leerlingen kan u ook terugvinden op:  beleid laptops – KOGEKA

Werkwijze bestellen van boeken via de webshop www.kogeka-shop.be

Onze school verkoopt de handboeken en werkboeken enkel nog online in samenwerking met de boekhandel Campinia Media via hun webshop https://www.kogeka-shop.be. Het bestellen en betalen van boeken gebeurt via de website.
Handboeken voor het volgende schooljaar kunnen pas vanaf eind juni besteld worden.

Werkwijze:
 1. Kies eerst de juiste school: Sint Jozef.
 2. Vervolgens duid je het leerjaar aan waar uw zoon/dochter in schooljaar 2022-2023 zit (bv. 4de leerjaar, 5de leerjaar,…).
 3. Daarna duid je de juiste richting aan (bv. TSO Chemie, …).
 4. Je krijgt nu de volledige boekenlijst te zien van het leerjaar waarin uw zoon/dochter in september zal starten.
  Deze lijst neem je vooraleer de bestelling te plaatsen best even door met je zoon/dochter om na te gaan of jullie sommige boeken niet al hebben gekocht in een voorgaand leerjaar.
 5. Als je alle nodige boeken hebt aangevinkt, klik je op “Ga verder”. Je krijgt nu de volledige inhoud van je winkelmandje te zien. Klik opnieuw op “Ga verder”.
 6. Vervolgens typ je je persoonlijke gegevens in en klik weer op “Ga verder”.
 7. Duid nu de gewenste levermethode aan:
   • Thuislevering
    Indien je deze optie kiest, ontvang je een mail van de vervoersmaatschappij wanneer jouw pakket vertrekt met het vermoedelijk levertijdstip.
    Je bestelling moet voor 15/08 geplaatst worden indien je zeker wil zijn dat je het boekenpakket ontvangen hebt voor de start van het schooljaar.
    Voor thuislevering betaal je wel een meerprijs.
   • Levering en afhaling op de school
    Je bestelling moet ten laatste 7 kalenderdagen voor het afhaalmoment geplaatst worden. Bijv. indien je het boekenpakket 24/08 wil afhalen, dien je de bestelling ten laatste op 16/08 door te geven.
  • Afhaling in de campusshop van Campinia Media
   Vanaf het moment dat je een bevestiging van levering hebt ontvangen, kan je je pakket afhalen.
   Dit kan steeds tijdens de openingsuren (zie website), adres: Campus Thomas More Kempen, Kleinhoefstraat te Geel.
 8. Kies de gewenste betalingswijze en volg de betaalinstructies.

 

Opmerkingen:

 • De boeken die op het moment van levering nog niet voorradig zijn, zullen later geleverd worden. Deze boeken worden bij het bestellen reeds betaald en zullen op uw kassaticket aangeduid worden.
 • De school is niet betrokken bij de levering/afhaling van de boekenpakketten. Wij bieden Campinia Media enkel onze lokalen aan.
 • Alle opmerkingen over de boeken (bv. foutieve leveringen) dienen dus met Campinia Media geregeld te worden.
 • Boeken die niet afgehaald werden op de voorziene afhaaldagen op de school, moeten afgehaald worden bij Campinia Media, Campus Thomas More Kempen, Kleinhoefstraat te Geel.
 • De boekenlijsten en kledijlijsten kunnen later nog geraadpleegd worden op ‘Smartschool’ (Intradesk-Leerlingen-01.01.01. Schoolkosten en materiaallijsten)

Donderdag 1 september

Dagindeling:
 • 8.30u tot 11u: derde jaren
 • 9u tot 11u: vierde jaren
 • 10.45u tot 12.30u: vijfde jaren
 • 11.15u tot 12.30u: zesde en zevende jaren
Locatie:
 • Speelplaats blok W: alle leerlingen Agro- en biotechnologie + Voeding en Horeca
 • Speelplaats blok A: alle leerlingen Wetenschappen en techniek
Meebrengen:
 • Balpen en papier