Sint Jozef Geel

tweede en derde graad Agro- en biotechnologie, wetenschappen en techniek, voeding en horeca, CDO, OKAN

Sint Jozef Geel

De KOGEKA-school voor Land- en tuinbouw, STEM en Voeding en horeca in Geel

Wens je je in te schrijven op onze school dan kan je tijdens de schooluren telefonisch een afspraak maken op 014 57 85 50

De school is op weekdagen open van 8u tot 16.30u. 

Inschrijven op Sint Jozef Geel - schooljaar 2021-2022

We zijn blij dat je voor Sint Jozef Geel hebt gekozen. In september 2021 start de onderwijsvernieuwing in onze derde jaren. Je kan hier de nieuwe structuur downloaden:

Wanneer kan je inschrijven?

Je kan online een aanmeldingsformulier invullen vanaf onze virtuele Open Dag op 25 april 2021. Vanaf 9u die dag zal je het formulier via onderstaande knop ‘inschrijvingsaanmelding’ kunnen invullen. We nemen nadien contact met je op en maken met jou een afspraak voor een gesprek en de definitieve inschrijving. Hieronder kan je zien wat je meebrengt als je naar de school komt voor de inschrijving. Via de knop ‘Ingeschreven wat nu‘ vind je meer informatie over de start van het nieuwe schooljaar en wat je vooraf nog in orde dient te brengen.

Tijdens de zomervakantie:

Vul het aanmeldingsformulier in vóór 4 juli. We contacteren je en maken een afspraak met je tussen 1 en 7 juli.
Tussen 7 juli en 15 augustus is de school gesloten. Indien je de aanmelding pas na 7 juli doet, wordt de afspraak pas na 15 augustus gemaakt. 

SJG-Inschrijving

Tijdens de zomervakantie is de school telefonisch bereikbaar op weekdagen van 9u tot 12u en van 13u tot 16u en op zaterdag van 9u tot 12u:

  • van 1 tot 7 juli
  • van 16 tot 31 augustus

     

Meebrengen

  • Je identiteitskaart
  • Je laatste rapport
  • eventueel het CLB-verslag

Voor alle nieuwe leerlingen


Het invullen van de zorgfiche is verplicht voor alle nieuwe leerlingen, ook voor leerlingen die van een andere KOGEKA-school komen.

Klik op deze link: Zorgfiche SJG

of scan de QR-code om de fiche in te vullen:

Zorgfiche SJG

Volzetverklaring schooljaar 2021-2022

Volzetverklaring 5de en 6de jaar Bouwplaatsmachinist 

De richting Bouwplaatsmachinist BSO verklaren we vanaf 30-06-2021 om 20u volzet met 32 leerlingen in het vijfde jaar en 32 leerlingen in het zesde jaar.

Je kan nog steeds aanmelden maar komt dan op een wachtlijst terecht. De wachtlijst wordt gebruikt als er een leerling terug zou uitschrijven. Het tijdstip van aanmelden bepaalt de volgorde van de wachtlijst.