Slagerij duaal
De opleiding Slagerij wordt georganiseerd binnen een systeem van duaal leren. Bij duaal leren verwerft een leerling kennis en vaardigheden op school én op de werkvloer. Een deel van jouw opleiding doorloop je dus op de arbeidsmarkt. Het leren op school doe je op een theorie-dag en een praktijkdag. Indien je arbeidsrijp én arbeidsbereid bent […]
Restaurant en Keuken duaal
De opleiding Restaurant en keuken wordt georganiseerd binnen een systeem van duaal leren. Bij duaal leren verwerft een leerling kennis en vaardigheden op school én op de werkvloer. Een deel van jouw opleiding doorloop je dus op de arbeidsmarkt. Het leren op school doe je op een theorie-dag en een praktijkdag. Indien je arbeidsrijp én […]
Brood- en banketbakkerij duaal
De opleiding Brood- en banketbakkerij wordt georganiseerd binnen een systeem van duaal leren. Bij duaal leren verwerft een leerling kennis en vaardigheden op school én op de werkvloer. Een deel van jouw opleiding doorloop je dus op de arbeidsmarkt. Het leren op school doe je op een theorie-dag en een praktijkdag. Indien je arbeidsrijp én […]
Brood- en banketbakkerij
Brood- en banketbakkerij is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het bereiden en verkopen van brood- en banketbakkerijproducten. Je verwerft hierbij de nodige inzichten in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en de organisatie en het beheer van een bakkerij. De basistechnieken van de tweede graad worden verder […]
Slagerij
Slagerij is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit (A). Je ontwikkelt de vereiste competenties die nodig zijn in een moderne slagerij. Je leert om vlees, vleesproducten, vleesbereidingen en verkoopklare gerechten te verwerken, bereiden en verkopen. Je verwerft hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en de organisatie en het beheer van een […]
Keukenmedewerker duaal
De opleiding Keukenmedewerker wordt georganiseerd binnen duaal leren. Duaal leren betekent dat je leren op school combineert met ervaring opdoen op de werkvloer. Bepaalde vaardigheden en/of competenties zal je dus leren op jouw werkplaats. Ben je nog niet arbeidsrijp? Dan krijg je een passend aanvullend traject. Hier leer je vaardigheden en attitudes om door te […]
Hulpkelner duaal
De opleiding Hulpkelner wordt georganiseerd binnen duaal leren. Duaal leren betekent dat je leren op school combineert met ervaring opdoen op de werkvloer. Bepaalde vaardigheden en/of competenties zul je dus leren op jouw werkplaats. Ben je nog niet arbeidsrijp, dan krijg je een passend aanvullend traject. Hier leer je vaardigheden en attitutes om door te […]
Medewerker Slagerij duaal
De opleiding medewerker slagerij wordt georganiseerd binnen duaal leren. Duaal leren betekent dat je leren op school combineert met ervaring opdoen op de werkvloer. Bepaalde vaardigheden en competenties zal je dus leren op jouw werkplaats. Ben je nog niet arbeidsrijp? Dan krijg je een passend aanvullend traject. Hier leer je vaardigheden en attitudes om door […]
Medewerker (Banket)Bakkerij duaal
De opleiding medewerker (banket)bakkerij wordt georganiseerd binnen duaal leren. Duaal leren betekent dat je leren op school combineert met ervaring opdoen op de werkvloer. Bepaalde vaardigheden en competenties zal je dus leren op jouw werkplaats. Ben je nog niet arbeidsrijp? Dan krijg je een passend aanvullend traject. HIer leer je vaardigheden en attitudes om door […]
Grootkeuken en catering
Grootkeuken is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het (voor)bereiden en distribueren van maaltijden of maaltijdcomponenten in verschillende contexten van grootkeuken en catering. Je krijgt een grondige kennis en inzicht in de grondstoffen en de processen om zo een keuze van voedingsmiddelen te maken en hedendaagse kooktechnieken toe te […]